Vad har du gjort för Dawit Isaak?

Jag har i alla fall inte gjort ett jävla dugg, varför skulle jag?
Förstår inte ens varför vi ska bry oss om en Eritrean som sitter fängslad i sitt hemland?  Eritrea godkänner inte dubbla medborgarskap vilket Dawit antagligen vet, så han gjorde ett medvetet val när han ville bli en del av Eritreas samhälle istället för vårat. Alltså är han Eritrean, vilket han aldrig Kan sluta med även om folk mer än gärna kallar han annat. Så förstår verkligen inte hela den här upphetsningen kring honom.

En eritrean i ett fängelse i sitt hemland, who cares?


Expressen är totalt nedkörda i det hela.

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

peace

2009-06-26 @ 21:09:15
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: FINA

Jag är inte alls insatt i det där, vad ska man göra liksom? Jag förstår inte ens vad som har hänt. Är han "svensk" eller? :S



Jag är med i en tävling där man kan vinna en Nikon D90 och därför skulle jag bli jätteglad om du ville rösta på mig genom att klicka på länken och sedan på rösta.



http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823&image_id=1371



Tack på förhand

2009-07-07 @ 12:05:21
URL: http://www.metrobloggen.se/fina
Postat av: Hanna

Hej!



Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det två dagar kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger tvåa just nu. Jag behöver alltså din hjälp nu i slutspurten!



Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt. Jag vill verkligen vinna, och kan inte göra det ensam!



Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan - det tar bara nån sekund)



Om du bestämmer dig att hjälpa mig, kommentera gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!



Många kramar//Hanna

2009-07-13 @ 21:15:03
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0